Виберіть літеру для пошуку будівельних термінів:

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

Абетка »

Терміни на Літеру "2012 » Жовтень » 09"


Холодна комора - це приміщення, розташоване в неопалюваному об'ємі квартири (будинку).
Технічне підпілля провітрюване - це призначене для пропуску комунікацій або резерв для таких комунікацій, в якому організовуване природне (через продухи, вентканали) або примусове провітрювання.
Технічне підпілля - це простір, розташований безпосередньо під перекриттям першого або цокольного поверху, призначене для розміщення і обслуговування трубопроводів інженерних систем.

Примітк ... Читати далі »
Тераса - це обгороджена відкрита прибудова до будинку у вигляді майданчику для відпочинку, що може мати дах; розміщується на землі ... Читати далі »
Тамбур - це прохідний простір між дверима, призначенний для захисту від проникнення холодного повітря, диму і запахів при вході до будинку, у сходову клітку або інші приміщення. Тамбур може б ... Читати далі »
Світловий ліхтар - це засклена конструкція покриття для освітлення приміщень сходової клітки або внутрішнього дворика.
Приміщення технічні - це приміщення для розміщення призначене для розміщення інженерного устаткування житлового будинку - обладнання теплових вузлів, бойлерних, електрощитових, венткамер, комутаторі ... Читати далі »
Приміщення (будинок або споруда) сільськогосподарського призначення - це це окремо розміщені, прибудовані або вбудовані приміщення призначені для реалізації сільськогосподарській діяльності сім'ї (мешканців будинку) на присадибній ділянці.
Приміщення для індивідуальної трудової діяльності - це нежитлове приміщення у складі будинку або розміщена окремо будівля для реалізації функції праці на території присадибної ділянки, в тому числі несільськогосподарського напрямку.
Присадибна (прибудинкова) ділянка - це земельна ділянка, що примикає до житлового будинку (квартири) з безпосереднім виходом до нього.
Поверх цокольний - це поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі на висоту не більше половини ви ... Читати далі »
Поверх технічний - це поверх для розміщення інженерного обладнання і прокладання комунікацій, може бути розташований у нижній (технічне підпілля), верхній (технічне горище) або в середній частині будинк ... Читати далі »
Поверх підземний - це поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі на всю висоту приміщення.
Поверх підвальний - це поверх з позначкою підлоги приміщень нижче планувальної позначки землі більш ніж на половину висоти приміщення.
Поверх перший - це нижній надземний поверх житлового будинку.
Поверх надземний - це поверх з позначкою підлоги приміщень не нижче планувальної позначки землі.
Поверх мансардний - це поверх у горищному просторі, фасад якого повністю або частково утворений поверхнею (поверхнями) похилої чи ламаної покрів ... Читати далі »
Поверх - це частина будинку між двома перекриттями, що являє собою ряд приміщень і проходів (коридорів), розташованих на одному рівні і з'єднаних вертикальними комунікаціями (сходовими кліткам ... Читати далі »