Виберіть літеру для пошуку будівельних термінів:

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

Абетка »

Терміни на Літеру "2016 » Грудень » 03"


Поле допуску перпендикулярності осі прямої відносно площини - це а) Зона в просторі, обмежена циліндром, діаметр якого дорівнює допуску перпендикулярності, а вісь є перпендикулярною до базової площини <рис. 40> б) Зона в просторі, обмежена прямо ... Читати далі »
Поле допуску паралельності осей прямих у просторі - це а) Зона у просторі, обмежена прямокутним паралелепіпедом, сторони перерізу якого дорівнюють відповідно допуску паралельності осей (прямих) в спільній площині і допуску перекосу осе ... Читати далі »
Позиційний допуск - це а) Допуск в діаметральному вираженні - подвоєне найбільше допустиме значення позиційного відхилення елемента б) Допуск в радіусному вираженні - найбільше допустиме значення позицій ... Читати далі »
Елемент прикладного сервісу - це Та частина прикладного логічного об'єкта, яка забезпечує здатність функційного середовища ВВС використовувати послуги нижчих рівнів.

Элемент прикладного сервиса - ... Читати далі »
Допуск форми заданого профілю - це а) Допуск в діаметральному вираженні - подвоєне найбільше допустиме значення відхилення форми заданого профілю б) Допуск в радіусному вираженні - найбільше допустиме значення відхи ... Читати далі »
Допуск форми заданої поверхні - це а) Допуск в діаметральному вираженні - подвоєне найбільше допустиме значення відхилення форми заданої поверхні б) Допуск в радіусному вираженні - найбільше допустиме значення відхи ... Читати далі »
Допуск співвісності - це а) Допуск в діаметральному вираженні - подвоєне найбільше допустиме значення відхилення від співвісності б) Допуск в радіусному вираженні - найбільше допустиме значення відхилення ... Читати далі »
Допуск симетричності - це а) Допуск в діаметральному вираженні - подвоєне найбільше допустиме значення відхилення від симетричності б) Допуск в радіусному вираженні - найбільше допустиме значення відхилення ... Читати далі »
Допуск перетину осей - це а) Допуск в діаметральному вираженні - подвоєне найбільше допустиме значення відхилення від перетину осей б) Допуск в радіусному вираженні - найбільше допустиме значення відхилення ... Читати далі »
Велика основа конуса - це Та з двох основ конуса, що має більший діаметр кола (рисунок 5) <рис.>.

Большое основание конуса - это To из двух оснований конуса, в котором диаметр круга больше ... Читати далі »
Бактерії групи кишкових паличок - це До бактерій групи кишкових паличок належать представники різних родів однієї родини ентеробактерієвих - ешерихія, цитробактер, ентеробактер, клебсієла, серація та інші, які можуть ... Читати далі »
Шлях спливання - це Та частина виводу, яка придатна для виконання з'єднання накруткою і до якої висувають вимоги щодо паралельності, радіусів, врізання тощо.

Путь утечки - Наименьшее ... Читати далі »
Одиничний конструкторський документ - це конструкторський документ, у якому містяться дані про один виріб.

Единичный конструкторский документ - Конструкторский документ, установленный ГОСТ 2.102 и выполне ... Читати далі »
Зразок виробу - це Представник групи виробів одного призначення та однакової конструкції, який використовують для дослідження, контролю чи оцінення виробу.

Образец изделия - Представ ... Читати далі »
Груповий метод виконання конструкторських документів - це метод виконання комплекту конструкторських документів на виріб, за якого всі дані про виконання виробу зазначаються в одному основному груповому конструкторському документі.
... Читати далі »
Відомість технічної пропозиції - це Текстовий конструкторський документ, який являє собою перелік документів, що увійшли до технічної пропозиції.

Ведомость технического предложения - Текстовой констр ... Читати далі »
Базовий метод виконання конструкторських документів - це метод виконання комплекту конструкторських документів на виріб, за якого дані про всі виконання виробу містяться в одному основному базовому конструкторському документі.

... Читати далі »
Прикладний об`єкт - це 1. Абстрактне представлення тих елементів прикладного процесу, які відносяться до середовища ВВС. 2. Логічний об'єкт прикладного рівня.

Прикладной объект - это (1. ... Читати далі »
Окремо враховувана домішка - це До окремо враховуваних домішок зерна належать: насіння куколю, буркуну, триходесми сивої, сажкові зерна, цибулини дикого часнику та галька.

Особо учитываемая примесь ... Читати далі »
Мала основа конуса - це Та з двох основ конуса, що має менший діаметр кола (рисунок 5).

Малое основание конуса - это To из двух оснований конуса, в котором диаметр круга меньше (рисунок 5 ... Читати далі »
Поле позиційного допуску осі прямої в просторі - це а) Зона в просторі, обмежена циліндром, діаметр якого дорівнює позиційному допуску в діаметральному вираженні <позн. > або подвоєному позиційному допуску в радіусному вираженні, а ... Читати далі »
Поле допуску прямолінійності осі лінії в просторі - це а) Зона в просторі, обмежена циліндром, діаметр якого дорівнює допуску прямолінійності <рис. 11> б) Зона в просторі, обмежена прямокутним паралелепіпедом, сторони перерізу якого до ... Читати далі »