А [374]
Б [322]
В [846]
Г [393]
Д [460]
Е [241]
Є [13]
Ж [46]
З [634]
І [160]
К [987]
Л [197]
М [512]
Н [430]
О [497]
П [1434]
Р [543]
С [921]
Т [537]
У [141]
Ф [210]
Х [86]
Ц [69]
Ч [99]
Ш [177]
Щ [38]
Ю [44]
Я [33]

 › 

термін БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (або БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ) - Відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного та іншого несприятливого діяння продуктів харчування на організм людини під час використання їх у фізіологічно прийнятих кількостях (БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ - Отсутствие токсического, канцерогенного, мутагенного и иного неблагоприятного действия продуктов питания на организм человека при использовании их в физиологически принятых количествах).

Термін "БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ або БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000
Літера: Б | Просмотров: 11 | Добавил: admin | Теги: відсутність, ДСТУ 3993-2000, БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 21:40
Дополнительная информация: