А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [723]
Д [948]
Е [525]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [308]
Ф [590]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (або БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ) - Відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного та іншого несприятливого діяння продуктів харчування на організм людини під час використання їх у фізіологічно прийнятих кількостях (БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ - Отсутствие токсического, канцерогенного, мутагенного и иного неблагоприятного действия продуктов питания на организм человека при использовании их в физиологически принятых количествах).

Ця фраза "БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ або БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. відсутність, ДСТУ 3993-2000, БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Літера: Б | Просмотров: 62 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3993-2000:
Фраза внесена , время добавления: 21:40
Дополнительная информация: