Борошняний кондитерський виріб

👉 Визначення:

Борошняний кондитерський виріб (або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)) - Кондитерський виріб з борошна переважно з високим вмістом цукру, жиру і яєць ( ДСТУ 2633)

МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Кондитерское изделие из муки, преимущественно с высоким содержанием сахара, жира и яиц.

Референси:

"Борошняний кондитерський виріб або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , операції. Довжина тлумачення терміну: 260 символів.
 › 
Просмотров: 490 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Борошняний кондитерський виріб?

"Борошняний кондитерський виріб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Борошняний кондитерський виріб" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Борошняний кондитерський виріб відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , операції.

У "словнику будівельника" є такий термін: Секційний вузол
вузол, який об'єднує декілька водопровідних стояків у даній секції.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: