А [389]
Б [340]
В [887]
Г [418]
Д [475]
Е [256]
Є [13]
Ж [46]
З [659]
І [169]
К [1025]
Л [219]
М [535]
Н [453]
О [537]
П [1499]
Р [581]
С [978]
Т [577]
У [153]
Ф [235]
Х [94]
Ц [74]
Ч [108]
Ш [188]
Щ [39]
Ю [42]
Я [36]

 › 

термін Борошняний кондитерський виріб

Борошняний кондитерський виріб (або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)) - Кондитерський виріб з борошна переважно з високим вмістом цукру, жиру і яєць ( ДСТУ 2633)

МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Кондитерское изделие из муки, преимущественно с высоким содержанием сахара, жира и яиц.

Термін "Борошняний кондитерський виріб або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни
Літера: Б | Просмотров: 9 | Добавил: admin | Теги: Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , операції | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 10:50
Дополнительная информация: