А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [723]
Д [948]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [308]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін Борошняний кондитерський виріб

Борошняний кондитерський виріб (або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)) - Кондитерський виріб з борошна переважно з високим вмістом цукру, жиру і яєць ( ДСТУ 2633)

МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Кондитерское изделие из муки, преимущественно с высоким содержанием сахара, жира и яиц.

Ця фраза "Борошняний кондитерський виріб або МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧНИСТОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , операції
Літера: Б | Просмотров: 57 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:
Фраза внесена , время добавления: 10:50

Термін Борошняний кондитерський виріб відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: Борошняний кондитерський виріб, МУЧНОЕ КОНДИТЕРСКОЕ ИЗДЕЛИЕ (НД МУЧ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , операції,
У "словнику будівельника" є такий термін: Будівельні робочі креслення
креслення, які умовно відображають будівельні конструкції (металеві, залізобетонні, кам'яні, пластм...
Дополнительная информация: