А [364]
Б [306]
В [821]
Г [368]
Д [449]
Е [233]
Є [11]
Ж [46]
З [615]
І [149]
К [953]
Л [182]
М [478]
Н [410]
О [475]
П [1400]
Р [534]
С [908]
Т [537]
У [141]
Ф [210]
Х [86]
Ц [69]
Ч [99]
Ш [177]
Щ [38]
Ю [44]
Я [33]

 › 

термін Диспергування інгредієнтів

Диспергування інгредієнтів (або ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ) - Подрібнювання інгредієнтів для подальшого введення їх у латекс

ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ - Измельчение ингредиентов для последующего введения их в латекс.

Англійською термін перекладається, як 'DISPERSION'.

Термін "Диспергування інгредієнтів або ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ (англ.: DISPERSION)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3642-97 ТЕХНОЛОГІЯ ГУМОВОГО ВИРОБНИЦТВА
Літера: Д | Просмотров: 4 | Добавил: admin | Теги: залізнична, ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ, ДСТУ 3642-97 ТЕХНОЛОГІЯ ГУМОВОГО ВИ, Диспергування інгредієнтів | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 05:48
Дополнительная информация: