дорожні обмежувальні системи

👉 Визначення:

дорожні обмежувальні системи - road restraint systems General name for vehicle restraint system and pedestrian restraint system used on the road. дорожні обмежувальні системи Загальна назва в дорожній термінології для автомобільних і пішохідних обмежувальних систем. дорожные ограждающие устройства Устройства, ограничивающие движение транспортных средств и пешеходов, используемые на дороге. 1.2.3 П safety barrier Road vehicle restraint system installed alongside, or on the central reserve, of a road. бар'єр безпеки Дорожні обмежувальні системи для транспортних засобів, встановлені уздовж дороги або на розділовій смузі дороги. барьер безопасности Дорожное ограждающее устройство для транспортных средств, установленное вдоль дороги или на ее разделительной полосе. 1.2.4 П vehicle parapet Safety barrier installed on the edge, or near the edge, of a bridge or on a retaining wall or similar structure where there is a vertical drop and which may include additional protection and restraint for pedestrians and other road users. парапетна огорожа Бар'єр безпеки, який встановлено на краю або біля краю мосту, на підпірній стінці або на подібній конструкції, де є вертикальний обрив, який може містити додатковий захисний пристрій і обмеження для пішоходів та інших користувачів дороги. парапетное ограждение Ограждающее устройство, устанавливаемое по фасаду моста и обеспечивающее пешеходов и других пользователей моста дополнительной защитой. 1.2.5 П pedestrian restraint system System installed and to provide guidance for pedestrians. огорожа для пішоходів Система, що призначена для утримання і забезпечення напряму для пішоходів. пешеходное ограждение Ограждение, ограничивающее и направляющее движение пешеходов. 1.2.6 П pedestrian parapet Pedestrian or “other user” restraint system along a bridge or on top of a retaining wall or similar structure and which is not intended to act as a road vehicle restraint system. пішохідний парапет Обмежувальна система для пішоходів або «інших користувачів», яка встановлена уздовжабо зверху мосту, на підпірній стінці або подібній конструкції, і яка не призначена діяти як дорожня автомобільна обмежувальна система. пешеходный парапет Ограждающее устройство для пешеходов или других пользователей, расположенное вдоль моста или на вершине подпорной стенки, не предназначенное для использования в качестве дорожного ограждающего устройства для транспортных средств.

Референси:

"дорожні обмежувальні системи" згадується у нормативному документі EN 1991 Дії на конструкції. Теги: mass, EN 1991. Довжина тлумачення терміну: 2424 символів.
 › 
Просмотров: 1372 | | Рейтинг: 5.0/1
Фразу додано 2013-05-29 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується дорожні обмежувальні системи?

"дорожні обмежувальні системи" згадується у нормативному документі EN 1991 Дії на конструкції.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "дорожні обмежувальні системи" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін дорожні обмежувальні системи відноситься до категорії літера "Ю", згадується у документі EN 1991 Дії на конструкції.

Ключові слова сторінки: mass, EN 1991.

У "словнику будівельника" є такий термін: Фундаменти заглиблені

передають навантаження на ґрунт через підошву і бічну поверхню фундаменту, враховується тиск грунту на бічну поверхню

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з EN 1991 Дії на конструкції:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: