А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [723]
Д [948]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [308]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін Категория мяса

Категория мяса (або КАТЕГОРИЯ МЯСА) - Характеристика м'яса в залежності від його вгодованості та якості КАТЕГОРИЯ МЯСА - Характеристика мяса в зависимости от его упитанности и качества).

Ця фраза "Категория мяса або КАТЕГОРИЯ МЯСА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, КАТЕГОРИЯ МЯСА, характеристика
Літера: К | Просмотров: 44 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:
Фраза внесена , время добавления: 15:50

Термін Категория мяса відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, КАТЕГОРИЯ МЯСА, характеристика,
У "словнику будівельника" є такий термін: Система димовидалення
Комплекс технічних засобів, призначений для примусового видалення диму з приміщень
Дополнительная информация: