Коефіцієнт виходу продукції

👉 Визначення:

Коефіцієнт виходу продукції (або Коэффициент выхода продукции) - Відношення кількості виробленої продукції до загальної витрати сировини даного виду за певний період.

Коэффициент выхода продукции - Отношение количества произведенной продукции к общему расходу сырья данного вида за определенный период).

Референси:

"Коефіцієнт виходу продукції або Коэффициент выхода продукции" згадується у нормативному документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Теги: Коэффициент выхода продукции, Коефіцієнт виходу продукції, коефіцієнт, дсту 2962-94, відношення. Довжина тлумачення терміну: 255 символів.
 › 
Просмотров: 915 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Коефіцієнт виходу продукції?

"Коефіцієнт виходу продукції" згадується у нормативному документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт виходу продукції" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Коефіцієнт виходу продукції відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА.

Ключові слова сторінки: Коэффициент выхода продукции, Коефіцієнт виходу продукції, коефіцієнт, дсту 2962-94, відношення.

У "словнику будівельника" є такий термін: аварія
пошкодження, вихід з ладу, руйнування, що сталося з техногенних (проектних, конструктивних, виробничих, технологічних, експлуатаційних) або природних причин (згідно з

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: