Кулінарний виріб

👉 Визначення:

Кулінарний виріб (або КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ) - Харчовий продукт ( сукупність харчових продуктів ), доведений до кулінарної готовності, але може вимагати незначного додаткового обробляння ( охолодження, розігрівання, порціювання та оформлення )

КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ - Пищевой продукт (совокупность пищевых продуктов), доведенный до кулинарной готовности, но может требовать незначительной дополнительной обработки ( охлаждение, разогрев, порционирование и оформление).

Референси:

"Кулінарний виріб або КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: Кулінарний виріб, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , сукупність, КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ. Довжина тлумачення терміну: 435 символів.
 › 
Просмотров: 2578 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кулінарний виріб?

"Кулінарний виріб" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарний виріб" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кулінарний виріб відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: Кулінарний виріб, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , сукупність, КУЛИНАРНОЕ ИЗДЕЛИЕ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Проектні роботи
роботи, які пов'язані зі створенням проектної документації для будівництва.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: