А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [723]
Д [948]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [308]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін Малоценные субпродукты

Малоценные субпродукты (або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти, що мають низьку харчову цінність, та не користуються попитом у населення МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты, имеющие низкую пищевую ценность и не пользующиеся спросом у населения.

Ця фраза "Малоценные субпродукты або МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, субпродукти
Літера: М | Просмотров: 36 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:
Фраза внесена , время добавления: 16:18

Термін Малоценные субпродукты відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: МАЛОЦЕННЫЕ СУБПРОДУКТЫ, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, субпродукти,
У "словнику будівельника" є такий термін: План зонування території (або зонінг)
містобудівна документація, що визначає умови та обмеження використання території...
Дополнительная информация: