А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [723]
Д [948]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [308]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін Меню

Меню (або МЕНЮ) - Зсистематизований перелік страв, кулінарних, борошняних кондитерських, булочних виробів та напоїв, який пропонують споживачам у закладах ГХ, де зазначено їх вихід, ціну та номер рецептури

МЕНЮ - Систематизированный перечень блюд, кулинарных, мучных кондитерских, булочных изделий и напитков, предлагаемых потребителям в заведениях ОП, где указан их выход, цена и номер рецептуры.

Ця фраза "Меню або МЕНЮ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. обробляння, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Меню
Літера: М | Просмотров: 55 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:
Фраза внесена , время добавления: 11:08

Термін Меню відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: обробляння, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Меню,
У "словнику будівельника" є такий термін: Антисейсмічні заходи
сукупність конструктивних і планувальних рішень, заснованих на виконанні вказівок норм, що забезпечує певний, регламентований нормами рівень сейсмостійкості будівель та споруд.
Дополнительная информация: