А [389]
Б [340]
В [887]
Г [418]
Д [475]
Е [256]
Є [13]
Ж [46]
З [659]
І [169]
К [1025]
Л [219]
М [535]
Н [453]
О [537]
П [1499]
Р [581]
С [978]
Т [577]
У [153]
Ф [235]
Х [94]
Ц [74]
Ч [108]
Ш [188]
Щ [39]
Ю [42]
Я [36]

 › 

термін Мякотные субпродукты

Мякотные субпродукты (або МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ) - Субпродукти без кісток, слизу та шерсті МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ - Субпродукты без костей, слизи и шерсти.

Термін "Мякотные субпродукты або МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ
Літера: М | Просмотров: 11 | Добавил: admin | Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, МЯКОТНЫЕ СУБПРОДУКТЫ, субпродукти | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 16:27
Дополнительная информация: