Охолоджування кулінарної продукції |
👉 Визначення: |
Охолоджування кулінарної продукції (або ОХЛАЖДЕНИЕ КУЛИНАРНОЙ ПРОДУКЦИИ) - Спосіб, який полягає у знижуванні температури кулінарної продукції для надання їй певних органолептичних властивостей ( драглі, желе тощо ) та зберігання для подальшого використання ОХЛАЖДЕНИЕ КУЛИНАРНОЙ ПРОДУКЦИИ - Способ, состоящий в понижении температуры кулинарной продукции для придания ей определенных органолептических свойств (студни, желе и т. п.) и сохранения для дальнейшего использования. Референси:"Охолоджування кулінарної продукції або ОХЛАЖДЕНИЕ КУЛИНАРНОЙ ПРОДУКЦИИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Охолоджування кулінарної продукції? "Охолоджування кулінарної продукції" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Охолоджування кулінарної продукції" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Охолоджування кулінарної продукції відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |