Поддувка туш в шкуре

👉 Визначення:

Поддувка туш в шкуре (або ПОДДУВКА ТУШ В ШКУРЕ) - Руйнування зв'язку шкури з підшкірним шаром туші введенням між шкурою та тушою стисненого повітря, щоб покращити якість забіловування ПОДДУВКА ТУШ В ШКУРЕ - Разрушение связи шкуры с подкожным слоем туши введением между шкурой и тушей сжатого воздуха для улучшения качества забеловки).

Референси:

"Поддувка туш в шкуре або ПОДДУВКА ТУШ В ШКУРЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДДУВКА ТУШ В ШКУРЕ, руйнування. Довжина тлумачення терміну: 293 символів.
 › 
Просмотров: 363 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Поддувка туш в шкуре?

"Поддувка туш в шкуре" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Поддувка туш в шкуре" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Поддувка туш в шкуре відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДДУВКА ТУШ В ШКУРЕ, руйнування.

У "словнику будівельника" є такий термін: Зміна нормативного документа
часткове змінення змісту НД (заміна, виключення або доповнення вимог), а також продовження обмеження або зняття обмеження терміну...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: