А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [723]
Д [948]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [978]
О [958]
П [2756]
Р [1113]
С [1900]
Т [1165]
У [308]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 

термін Подсечка шкуры

Подсечка шкуры (або ПОДСЕЧКА ШКУРЫ) - Підрізування шкури механізованим інструментом або ножем під час механічного знімання шкури для зменшення зривів м'язової та жирової тканини ПОДСЕЧКА ШКУРЫ - Подрез шкуры механизированным инструментом или ножом, производимый при механической съемке шкуры с целью сокращения срывов мышечной и жировой ткани.

Ця фраза "Подсечка шкуры або ПОДСЕЧКА ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. підрізування, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДСЕЧКА ШКУРЫ
Літера: П | Просмотров: 59 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:
Фраза внесена , время добавления: 17:00

Термін Подсечка шкуры відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: підрізування, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДСЕЧКА ШКУРЫ,
У "словнику будівельника" є такий термін: Паля еталонна
стандартизована конструкція, що складається з інвентарної складеної металевої труби, нижній кінець якої закритий конічним наконечником. Зовнішній діаметр стандартної еталонної палі...
Дополнительная информация: