Порціювання

👉 Визначення:

Порціювання (або ПОРЦИОНИРОВАНИЕ) - Ручне або механічне розділяння кулінарних виробів на страви певної маси або об'єму

ПОРЦИОНИРОВАНИЕ - Ручное или механическое разделение кулинарных изделий на блюда определенной массы или объема.

Референси:

"Порціювання або ПОРЦИОНИРОВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ПОРЦИОНИРОВАНИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , сукупність, Порціювання. Довжина тлумачення терміну: 211 символів.
 › 
Просмотров: 337 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Порціювання?

"Порціювання" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Порціювання" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Порціювання відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ПОРЦИОНИРОВАНИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , сукупність, Порціювання.

У "словнику будівельника" є такий термін: Ескізні креслення
документ, що визначає вихідну конструкцію нетипового виробу, містить спрощене зображення, основні параметри та технічні вимоги до виробу в обсязі вихідних даних (завдання), які нео...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: