Відходи кулінарного обробляння

👉 Визначення:

Відходи кулінарного обробляння (або ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ) - Харчові та технічні залишки, які утворюються в процесі механічного кулінарного обробляння

ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ - Пищевые и технические остатки, образовавшиеся в процессе механической кулинарной обработки.

Референси:

"Відходи кулінарного обробляння або ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ, рідка, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Відходи кулінарного обробляння. Довжина тлумачення терміну: 228 символів.
 › 
Просмотров: 251 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Відходи кулінарного обробляння?

"Відходи кулінарного обробляння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Відходи кулінарного обробляння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Відходи кулінарного обробляння відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ, рідка, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Відходи кулінарного обробляння.

У "словнику будівельника" є такий термін: Замовник
фізична або юридична особа, яка має намір щодо забудови території (однієї чи декількох земельних ділянок) і подала в установленому законодавством порядку відповідну заяву

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: