Заклад (гх) |
👉 Визначення: |
Заклад (гх) (або ЗАВЕДЕНИЕ (ОП)) - Організаційно - структурна статистична одиниця у сфері ГХ, яка виробляє, доготовляє та продає кулінарну продукцію, булочні, борошняні кондитерські вироби та закупні товари ЗАВЕДЕНИЕ (ОП) - Организационно-структурная статистическая единица в сфере ОП, которая вырабатывает, доготовляет и продает кулинарную продукцию, булочные, мучные кондитерские изделия и покупные товары. Референси:"Заклад (гх) або ЗАВЕДЕНИЕ (ОП)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено 2016-11-14T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Заклад (гх)? "Заклад (гх)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Заклад (гх)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Заклад (гх) відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |