А [389]
Б [340]
В [887]
Г [418]
Д [475]
Е [256]
Є [13]
Ж [46]
З [659]
І [169]
К [1025]
Л [219]
М [535]
Н [453]
О [537]
П [1499]
Р [581]
С [978]
Т [577]
У [153]
Ф [235]
Х [94]
Ц [74]
Ч [108]
Ш [188]
Щ [39]
Ю [42]
Я [36]

 › 

термін Замякотка свиных туш

Замякотка свиных туш (або ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ) - Відокремлювання жиру і м'яса з обох боків остистих відростків хребців у свинячих тушах ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ - Отделение жира и мяса от обеих сторон остистых отростков позвонков в свиных тушах).

Термін "Замякотка свиных туш або ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ
Літера: З | Просмотров: 11 | Добавил: admin | Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ, відокремлювання | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 15:43
Дополнительная информация: