Жилованное мясо

👉 Визначення:

Жилованное мясо (або ЖИЛОВАННОЕ МЯСО) - Обвалене м'ясо, частково або повністю звільнене від жирової та сполучної тканин і посортоване за цією ознакою ЖИЛОВАННОЕ МЯСО - Обваленное мясо, частично или полностью освобожденное от жировой и соединительной тканей и рассортированное по этому признаку).

Референси:

"Жилованное мясо або ЖИЛОВАННОЕ МЯСО" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЖИЛОВАННОЕ МЯСО, обвалене. Довжина тлумачення терміну: 264 символів.
 › 
Просмотров: 596 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Жилованное мясо?

"Жилованное мясо" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Жилованное мясо" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Жилованное мясо відноситься до категорії літера "Ж", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЖИЛОВАННОЕ МЯСО, обвалене.

У "словнику будівельника" є такий термін: Урочище

Відокремлений цілісний ландшафт (лісовий, степовий, болотний тощо).

У фізичній географії урочище — це закономірно складена група однорідних діляно...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: