Змерзання солі

👉 Визначення:

Змерзання солі (або (СМЕРЗАЕМОСТЬ СОЛИ) - Здатність солі втрачати властиву їй сипкість під дією низьких температур

(СМЕРЗАЕМОСТЬ СОЛИ - Способность соли терять присущую ей сыпучесть под действием низких температур).

Референси:

"Змерзання солі або (СМЕРЗАЕМОСТЬ СОЛИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: метод, (СМЕРЗАЕМОСТЬ СОЛИ, Змерзання солі, ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦ. Довжина тлумачення терміну: 190 символів.
 › 
Просмотров: 247 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Змерзання солі?

"Змерзання солі" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Змерзання солі" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Змерзання солі відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.

Ключові слова сторінки: метод, (СМЕРЗАЕМОСТЬ СОЛИ, Змерзання солі, ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦ.

У "словнику будівельника" є такий термін: стіна колодязної кладки
Стіна, що складається з двох паралельних одношарових стінок, які ефективно перев'язані в'язями, або армуванням горизонтальних швів. Простір між стінками (колодязь), залишений порож...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: