ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація

[ Завантажити ДСТУ | КАК скачать? ] 2012-02-16, 20:58
НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ

Заклади ресторанного господарства
Класифікація

УЧРЕЖДЕНИЯ РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВА
Классификация

ESTABLISHMENTS OF THE CATERING TRADE
Classification

ДСТУ 4281:2004


Чинний від 2004-07-01

Цей стандарт поширюється на сферу ресторанного господарства.

У цьому стандарті є посилання на такі стандарти:
ДСТУ 3862-99 Ресторанне господарство. Терміни та визначення
ГОСТ 12.1.004-91 ССБТ. Пожарная безопасность. Общие требования
ГОСТ 12.1.005-88 ССБТ. Общие санитарно-гигиенические требования к воздуху рабочей зоны
ГОСТ 12.1.010-76 ССБТ. Взрывобезопасность. Общие требования
ГОСТ 12.1.019-79 ССБТ. Электробезопасность. Общие требования и номенклатура видов защиты
ГОСТ 17.2.3.02-78 Охрана природы. Атмосфера. Правила установления допустимых выбро¬сов вредных веществ промышленными предприятиями
СанПиН № 42-123-4117-86 Санитарные правила. Условия, сроки хранения особо скоропор-тящихся продуктов
СанПиН № 42-123-5777-91 Санитарные правила для предприятия общественного питания, включая кондитерские цехи и предприятия, вырабатывающие мягкое мороженое
ДБН В.2.2-3-97 Будинки та споруди навчальних закладів
ДБН В.2.2-9-99 Громадські будинки та споруди. Основні положення.

Використані джерела:
1. Постанова Кабінету Міністрів України від 08.02.95 р. №108 «Порядок заняття торговельною діяльністю і правила торговельного обслуговування населення».
2. Наказ МЗЕЗторгу України від 24.07.2002 р. № 219 «Про затвердження Правил роботи зак-ладів (підприємств) громадського харчування».
3. Наказ Мінекономіки від 03.01.2003 р. № 2 «Рекомендовані норми технічного оснащення зак-ладів громадського харчування».
4. Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 65. Торгівля та гро-мадське харчування. К., 1999, — 162 с.
5. ISIC Rev.З code 5520 Restaurants, bars and canteens (Міжнародний стандарт галузевої кла-сифікації видів економічної діяльності (ISIC) ООН.

Ключові слова: ресторанне господарство, класифікація, заклад ресторанного господарства, ресторан, бар, кафе, їдальня, закусочна, кафетерій, буфет.


Генерация ссылки для скачивания: сек.
Якщо ви є правовласником викладеного матеріалу, розміщеного на цьому сайті, і проти того, щоб дана інформація поширювалася користувачами без Вашого дозволу - напишіть нам, ми будемо раді допомогти Вам, видаливши відповідний матеріал.
Категория: ДСТУ | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення!
Просмотров: 20205 | Загрузок: 5807 | Рейтинг: 5.0/5, vote: 1

Коментарі до ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація, обговорення та відгуки:

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Цей документ відноситься до категорії ДСТУ за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва. ДБНУ