ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови

[ Завантажити ДСТУ | КАК скачать? ] 2015-11-21, 22:39
ДСТУ 4812:2007
Дріжджі хлібопекарські пресовані
Технічні умови


Пресовані хлібопекарські дріжджі повинні відповідати вимогам цього стандарту, і їх треба ви­готовляти за регламентом на виробництво, затвердженим в установленому порядку, з дотримуванням дійсних санітарних норм і правил, затверджених центральним органом виконавчої влади з питань охо­рони здоров’я України.




Генерация ссылки для скачивания: сек.
Якщо ви є правовласником викладеного матеріалу, розміщеного на цьому сайті, і проти того, щоб дана інформація поширювалася користувачами без Вашого дозволу - напишіть нам, ми будемо раді допомогти Вам, видаливши відповідний матеріал.
Категория: ДСТУ | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: дріжжі, дрожжи
Просмотров: 20 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/5, vote: 0

Коментарі до ДСТУ 4812:2007 Дріжджі хлібопекарські пресовані. Технічні умови, обговорення та відгуки:

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Цей документ відноситься до категорії ДСТУ за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва. ДБНУ