ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови

Вибачте, але завантаження цього документа тимчасово обмежене. 2014-03-13, 10:33
Цей стандарт поширюється на м'ясо птиці свіже - тушки курей, курчат, курчат-бройлерів, качок, каченят, гусей, гусенят, iндичок, індичат, цесарок, цесарят та їх частини (далі за текстом - м'ясо птиці), призначене для реалізації та виробництва продуктів харчування. Стандарт не розповсюджується на м'ясо птиці з доданими інгредієнтами, включаючи воду.


Вибачте, але завантаження ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови тимчасово обмежене.

>> Щоб отримати документ залиште замовлення <<

Якщо ви є правовласником ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови і проти його розміщення - напишіть нам, будемо раді Вам допомогти.

Категория: ДСТУ | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: ДСТУ
Просмотров: 1350 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/5, відгуків: 0

Коментарі до ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови, обговорення та відгуки:

Цей документ відноситься до категорії ДСТУ за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва.