ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови

Вибачте, але завантаження цього документа тимчасово обмежене. 2014-03-13, 10:33
Цей стандарт поширюється на м'ясо птиці свіже - тушки курей, курчат, курчат-бройлерів, качок, каченят, гусей, гусенят, iндичок, індичат, цесарок, цесарят та їх частини (далі за текстом - м'ясо птиці), призначене для реалізації та виробництва продуктів харчування. Стандарт не розповсюджується на м'ясо птиці з доданими інгредієнтами, включаючи воду.


Вибачте, але завантаження ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови тимчасово обмежене.

>> Щоб отримати документ залиште свої координати <<

Якщо ви є правовласником викладеного матеріалу, розміщеного на цьому сайті, і проти того, щоб дана інформація поширювалася користувачами без Вашого дозволу - напишіть нам, ми будемо раді допомогти Вам, видаливши відповідний матеріал.
Категория: ДСТУ | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: ДСТУ
Просмотров: 689 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/5, vote: 0

Коментарі до ДСТУ 3143-2013 - М'ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови, обговорення та відгуки:

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Цей документ відноситься до категорії ДСТУ за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва. ДБНУ