СанПін 42-123-5777-91

Вибачте, але завантаження цього документа тимчасово обмежене. 2016-06-21, 14:34
Санітарні правила для підприємств громадського харчування, включаючи кондитерські цехи і підприємства, що виробляють м'яке морозиво
СанПін 42-123-5777-91


від 19.03.1991

Настоящие Санитарные правила распространяются на действующие, строящиеся и реконструируемые предприятия общественного питания независимо от форм собственности и ведомственной принадлежности и определяют санитарные требования к территории, помещениям и их оснащению, транспортированию, приему и хранению пищевых продуктов, обработке сырья, производству и реализации продукции, а также к условиям труда и личной гигиене персонала предприятия.


Генерация ссылки для скачивания: сек.
Якщо ви є правовласником викладеного матеріалу, розміщеного на цьому сайті, і проти того, щоб дана інформація поширювалася користувачами без Вашого дозволу - напишіть нам, ми будемо раді допомогти Вам, видаливши відповідний матеріал.
Категория: СанПиН | Добавил: Слідкуй за новими - підпишись на оновлення! | Теги: санитарные нормы, СанПін
Просмотров: 1183 | Загрузок: 0 | Рейтинг: 0.0/5, vote: 0

Коментарі до СанПін 42-123-5777-91, обговорення та відгуки:

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Цей документ відноситься до категорії СанПиН за внутрішньою класифікацією ДБНУ, подібні НД України містять інформацію необхідну для ведення діяльності у сфері будівництва. ДБНУ