› 
 › 
Алмазний інструмент

00:11

Алмазний інструмент

Крім своєї вартісної цінності, алмаз ще є найтвердішим природним мінералом. Він здатний різати різні поверхні. І це знайшло своє застосування в будівництві. На сьогоднішній день багато будівельних компаній впровадили алмазні технології, така загальна назва обробки будівельних матеріалів за допомогою інструментів, ріжучою поверхнею яких використовуються кристали штучних алмазів. Алмазні технології можуть застосовуватися на всіх етапах будівництва.

За допомогою алмазного різання можна легко створювати нові отвори і демонтувати ділянки стін при переплануванні. Для цього використовується обладнання з алмазним диском - круглої пластиною з ріжучою кромкою, яка входить в стіну наче ніж в масло. У будівництві застосовують як ручний інструмент, так і складні дорогі стінорозрізні машини.



Алмазне буріння застосовується для отримання отворів у будівельних матеріалах при спорудженні, ремонті, переплануванні та демонтажу конструкцій. При цьому, отвори виходять максимально рівними і круглими. Діаметри отворів можуть бути самими різними. Алмазний бур легко входить в поверхню, швидко створюючи отвір необхідних параметрів.

Переваги алмазних технологій - швидкість роботи, відсутність шуму, відсутність пилу і великої кількості будівельного сміття, який часто стає головним болем при застосуванні консервативних методів різання. На конструкції будівлі не проводиться шкідливого впливу і вібрації, що забезпечує повну безпеку. В результаті робіт отвори і прорізи виходять абсолютно рівними і в точності відповідними параметрами, заданими при проектуванні.



Одним із провідних виробників штучних алмазів та алмазного інструменту є підприємство "Полтавський алмазний інструмент"

Всі ці плюси роблять алмазне буріння та різання найоптимальнішим вибором при будівництві, ремонті або перепланування квартири або будинку. Сучасні, технологічні, швидкі та безпечні алмазні технології значно полегшать будівельних робіт, при цьому значно заощадливо витрачати ваші гроші і нерви.

[за матеріалами dearhome.ru та budnet.com.ua]

Просмотров: 1944 | Добавил: | Теги: алмази, інструмент | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення Алмазний інструмент - 21 Березня 2012, коментарі та відгуки: