› 
 › 
Арабський будівельний капітал допоможе Україні розвивати Крим

14:47

Арабський будівельний капітал допоможе Україні розвивати Крим

На сьогоднішній день Кримський півострів є дуже ласим шматком для інвесторів.

Зокрема, інвестиціями в цей регіон зацікавилися представники арабського капіталу.

19 травня в Києві пройшла зустріч представників компанії ТОВ «КУА АПФ« Бізнес Інвест Капітал »/ BUIC Capital Management і арабських бізнесменів на предмет співпраці в реалізації масштабних девелоперських проектів на землях Кримського півострова.

Представники ділових кіл Об'єднаних Арабських Еміратів та Єгипту мають намір до кінця року інвестувати в розвиток прибережних територій Криму (в першу чергу, в ПБК і західне узбережжя). Зокрема, в ході зустрічі представники арабського капіталу проявили жвавий інтерес до інвестування в девелопмент земельних ділянок з виходом на пляжі і скелясті береги.

Розглянуті проекти припускають будівництво нових готельних комплексів, яхт-клубів, а також можливості розвитку широкопрофільного туристичного бізнесу. Інвестори готові також брати участь у подальшому розвитку інфраструктури півострова.


Для довідки: ТОВ «КУА АПФ« Бізнес Інвест Капітал »/ BUIC Capital Management працює на українському ринку з травня 2007 р. У березні 2008 року компанія зареєструвала свій перший венчурний закритий фонд« Ефективний Бізнес Капітал ». Метою компанії є залучення на український ринок арабського і західноєвропейського капітал

Просмотров: 1971 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення Арабський будівельний капітал допоможе Україні розвивати Крим - 30 Січня 2011, коментарі та відгуки: