› 
 › 
International Code Council (ICC) на ДБНУ

12:13

International Code Council (ICC) на ДБНУ

International Code Council (ICC) - новий розділ нормативних документів

Міжнародна Кодова Рада International Code Council (ICC) - членська асоціація, присвячена будівельній безпеці і пожежній охороні. ICC розвиває коди і стандарти для конструювання житлових і комерційних споруд, у тому числі будинків і шкіл.

Міжнародні Коди, або I-Codes, видані ICC, забезпечують мінімальні гарантії для людей удома, в школі і на робочому місці. I-Codes - комплект усебічного забезпечення будівельної безпеки і пожежної охорони. Охоплює питання безпеки правил будівництва і підтримують потребу промисловості в одному наборі кодів без регіональних обмежень.

П'ятдесят держав прийняли I-Codes на державному або відомчому рівні. Багато служб світу використовують ці норми для будівництва по всій земній кулі.

В Україні вже декілька років вітчизняні науковці досліджують особливості I-Codes (ІСС) та порівнюють з прийнятими у нашій країні аналогами. Українські ДБН, ДСТУ та ін. нормативні документи не поступаються закордонним у питаннях безпеки, проте є проблеми з осучасненням норм та контролем за їх дотриманням.

Просмотров: 2570 | Добавил: | Теги: ДБН, ІСС | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення International Code Council (ICC) на ДБНУ - 15 Грудня 2010, коментарі та відгуки: