› 
 › 
Як знайти ДБН на нашому сайті

00:05

Як знайти ДБН на нашому сайті

Через популярні пошукові системиСкористайтеся провідними пошуковими системами як Гугл та ін.
В результатах пошуку за назвою ДБН чи інших будівельних нормативів ви обовязково знайдете наш сайт, а ми в свою чергу гарантуємо можливість вільного та безкоштовного завантаження наявних документів.
Переваги: Відразу переходите на сторінку документа який шукаєте та в один клік скачуєте його.
Недоліки: Необхідно знати точну або максимально відповідну назву/номер норматива. Останні додані стандарти зявляються у результатах пошуку не відразу, радимо уважно прочитати опис ДБНу на наявність нових версій.
Через персональну систему Пошук-ДБНУ від GoogleНа порталі ДБНУ діє ексклюзивна система шуку, яка охоплює всі сторінки сайту: Таке ж віконце Ви легко знайдете на головній сторінці та у боковій панелі зліва на всіх сторінках сайту ДБНУ.
Переваги: Актуальний пошук по всіх сторінках цього сайту та сторінках сайтів-друзів теж пов'язаних з будівництвом.
Недоліки: Без точного номера норматива або його ключових слів пошук може бути неефективним.
Скориставшись Деревом нормативовЯкщо Ви не знаєте точної назви ДБН чи його номера радимо скористатися Деревом нормативов, де згруповані всі нормативні документи чинні в Україні за класифікацією, що охоплює всі напрямки будівельної галузі.
Переваги: Тут зібрані останні версії всіх нормативних документів на ДБНУ. Тематично конкретизований розподіл по категоріям та чітке групування нормативів дозволя в декілька кліків знайти потрібне знаючи лише тематику шуканого документа.
Недоліки: Потрібно чітко розуміти класифікацію.
З допомогою Каталога нормативовВ Каталозі нормативів керуючись розділами та категоріями Ви знайдете останні надходження нормативних документів до нашої бази.
Переваги: Значно простіша класифікація ніж у Дереві нормативів. Легко знайдете нові ДБН, ДСТУ та інші нормативи. Зможете завантажити окрім нормативних документів й інші цікаві та необхідні файли для інженера-будівельника.
Недоліки: Значно обмежені можливості по відсіюванню та сортуванню документів. Важко знайти давно додані стандарти.
Слідкуйте за підказкамиНа сторінках ДБНУ часто розміщуються найпопулярніші нормативи чи розділи які часто відвідують.
Також в описанні документів є посилання на суміжні стандарти, які можуть стати Вам у пригоді.
Самі цікаві додані будівельні нормативи, останні новини та статті анонсуються у наших групах у соціальних мережах: Facebook.
Переваги: Будьте в курсі самих цікавих та нових надходжень до бази нормативів.
Недоліки: Обмежена кількість висвітлюваних документів. Для пошуку інших файлів радимо скористатися вище зазначеними способами.

найти ДБН


Також рекомендуємо проглянути унікальний розділ порталу ДБНУ присвячений нашим ексклюзивним творінням - Ексклюзив ДБНУ, де зібрані редакції нормативних документів розроблені спеціально для нашої бази. Поки що їх кількість Вас не здивує, проте якість обов'язково порадує :-)

Якщо щось залишилось незрозуміло - спробуйте спитати внизу в коментарях.

Просмотров: 2849 | Добавил: | Теги: Інструкція | Рейтинг: 4.7/3

Обговорення Як знайти ДБН на нашому сайті - 28 Січня 2012, коментарі та відгуки: