› 
 › 
Мінрегіон готує національних виробників будматеріалів до запровадження Європейських стандартів

22:37

Мінрегіон готує національних виробників будматеріалів до запровадження Європейських стандартів

В Мінрегіоні відбулась нарада за участю представників технічних комітетів стандартизації для вирішення питань щодо удосконалення вітчизняної нормативної бази та впровадження національних стандартів комплексу «Системи пластмасових трубопроводів та їх елементи», гармонізованих з чинними європейськими стандартами, які прийняті наказом Мінрегіону та набирають чинності у грудні 2013 року.

Серед них - стандарти, що стосуються систем пластмасових трубопроводів для подачі газоподібного палива. Вони містять загальні вимоги до систем пластмасових трубопроводів, вимоги до труб та щодо придатності систем до використання.

За результатами наради прийнято рішення щодо необхідності розроблення національного стандарту, ідентичного до європейського «Системи пластмасових трубопроводів для подачі газоподібного палива. Поліетилен (РЕ). Частина 7. Настанова з оцінки відповідності» та вважати національними стандартами паралельної дії протягом двох років чинний ДСТУ Б В.2.7-73-98 «Труби поліетиленові для подачі горючих газів. Технічні умови» та прийняття стандарту систем пластмасових трубопроводів для подачі газоподібного палива.

Просмотров: 1537 | Добавил: | Теги: мінрегіон, труби, стандарт | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення Мінрегіон готує національних виробників будматеріалів до запровадження Європейських стандартів - 26 Липня 2013, коментарі та відгуки: