› 
 › 
Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг

12:30

Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг

Затверджено Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг. Ці Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форми власності, які виконують роботи з будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування.

Зазначено, що працівники цієї галузі повинні забезпечуватися спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту. При цьому на кожному такому підприємстві повинні бути розроблені інструкції з охорони праці.

Крім того, забороняється допускати до роботи працівників, які не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці та пожежної безпеки, та які не пройшли медичний огляд.

Для отримання більш детальної інформації з питання "Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг" скачуйте файл на сторінці http://dbn.at.ua/load/17-1-0-340

Просмотров: 6336 | Добавил: | Рейтинг: 0.0/0

Обговорення Правила охорони праці під час будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг - 31 Березня 2010, коментарі та відгуки: