Виберіть літеру для пошуку будівельних термінів:

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

Абетка »

Терміни на Літеру "2013 » Квітень » 04"


Коробка - це збірна одиниця блока віконного або дверного рамочної конструкції, призначена для навішування стулок або полотен, як ... Читати далі »
Дверний блок - це глуха або світлопрозора конструкція для забезпечення сполучення внутрішніх приміщень із зовнішнім середовищем або між собою і захисту від атмосферних і шумових впливів.

... Читати далі »
Дверний балконний блок - це світлопрозора конструкція для забезпечення сполучення внутрішнього приміщення з балконом (лоджією), природного освітленн ... Читати далі »
Дверний проріз - це проріз у стіні, перегородці для монтажу дверного блока, конструкція якого передбачає також улаштування монтажного шва та встановлення наличників.
Двері - це елемент стінової конструкції, призначений для сполучення внутрішніх приміщень із навколишнім середовищем або між собою, захисту від атмосферних і шумових впливів і який складається ... Читати далі »
Варіанти відчинення стулок - це - поворотне – стулки (полотна) повертаються навколо крайної вертикальної осі;
- підвісне – стулки повертаються навколо верхньої горизонтальної осі;
- відкидне – стулк ... Читати далі »
Віконне переплетіння - це конструкція, яка складається з брусків стулки, призначена для членування поля скління з метою його зміцнення або декоративного оформлення.
Відлив - це деталь, призначена для відведення дощової води і яка захищає віконну конструкцію від її проникнення.
Віконна рама - це - світлопрозора конструкція зі складним переплетінням, яку застосовують, як правило, для засклення веранд;
- багатоярусна віконна конструкція, яка складається зі стояків, ри ... Читати далі »
Вікно чи двері правого (лівого) відчинення - це блоки віконні чи дверні з розташуванням завісів із правого (лівого) боку при погляді з боку відчинення стулок чи по ... Читати далі »
Вузька стулка - це стулка завширшки, як правило, до 450 мм, яку використовують для провітрювання приміщень.
Віконний блок - це світопрозора частина конструкції, призначена для природного освітлення приміщень, їх вентиляції і захисту від атмосферних та шумових впливів.

Блок віконний складається ... Читати далі »
Віконний проріз - це проріз у стіні (покрівлі) для монтажу одного або декількох віконних блоків, конструкція якого передбачає також улаштування монтажного шва та встановлення косяків, зливів, підвіконн ... Читати далі »
Вікно - це елемент стінової або покрівельної конструкції, призначений для сполучення внутрішніх приміщень із навколишнім середовищем, природного освітлення приміщень, їх вентиляції, захисту в ... Читати далі »