Виберіть літеру для пошуку будівельних термінів:

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

Абетка »

Терміни на Літеру "2014 » Лютий » 25"


Ресурс - це напрацювання електрообладнання від початку його експлуатації або його відновлення після ремонту до переходу в стан, за якого його експлуатація неприпустима або недоцільна.
Електрообладнання з ізоляцією - це може бути двох випадків:

Електрообладнання з нормальною ізоляцією - електрообладнання, призначене для використання в електроустановках, які піддаються дії атмос ... Читати далі »
Апарати - це силові вимикачі, вимикачі навантаження, роз'єднувачі, відокремлювачі, короткозамикачі, заземлювачі, запобіжники, вентильні розрядники, обмежувачі перенапруг, комплектні розподільні ... Читати далі »
Обладнання, яке перебуває в резерві - це вимкнене за заявкою або командою (узгодженням) диспетчера обладнання, готове до увімкнення за командою диспетчера, а також запасне електрообладнання і його деталі, які знаходяться ... Читати далі »
Ізольована нейтраль - це нейтраль трансформатора або генератора, не приєднана до заземлювального пристрою або приєднана до нього через прилади сигналізації, вимірювань, захисту, заземлювальні дугогасні реа ... Читати далі »
Сертифікація - це процедура, за допомогою якої визначений в установленому порядку орган документально засвідчує відповідність продукції, системи якості, системи управління якістю, системи управління ... Читати далі »
Глухозаземлена нейтраль - це нейтраль трансформатора або генератора, приєднана до заземлювального пристрою безпосередньо або через малий опір.
Мережа з компенсацією ємнісних струмів - це електрична мережа з заземленою через дугогасний реактор нейтраллю.
Клас напруги електрообладнання - це номінальна міжфазна напруга електричної мережі, для роботи в якій призначене електрообладнання.

Крім перевірки і випробувань окремих вузлів повітряні вимикачі усіх кла ... Читати далі »
Технічний керівник - це головний інженер, технічний директор, головний енергетик (технічний механік).

У закритих розподільчих установках огляд елементів заземлювачів з розкриттям ґрунту викон ... Читати далі »
Призначення - це делегування Національним органом України з сертифікації органу сертифікації функцій на виконання в Системі сертифікації УкрСЕПРО робіт з сертифікації продукції вітчизняного виробни ... Читати далі »