Брыжеватость

👉 Визначення:

Брыжеватость (або БРЫЖЕВАТОСТЬ) - Дефект, що характеризується наявністю маленьких отворів у стінках баранячих і свинячих черев розміром від 0,5 до 3 мм БРЫЖЕВАТОСТЬ - Дефект, характеризующийся наличием мелких отверстий в стенках бараньих и свиных черев размером от 0,5 до 3 мм.

Референси:

"Брыжеватость або БРЫЖЕВАТОСТЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, БРЫЖЕВАТОСТЬ, дефект. Довжина тлумачення терміну: 252 символів.
 › 
Просмотров: 445 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Брыжеватость?

"Брыжеватость" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Брыжеватость" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Брыжеватость відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, БРЫЖЕВАТОСТЬ, дефект.

У "словнику будівельника" є такий термін: Кладка попередньо напружена (або попередньо напружена кладка)
Кладка, в якій внутрішні напруження стиску створені шляхом попереднього напруження арматури

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: