Костный остаток |
👉 Визначення: |
Костный остаток (або КОСТНЫЙ ОСТАТОК) - Продукт, що отримують під час механічного відокремлення м'якотних тканин від кісток після ручного обвалювання яловичини, свинини, баранини та козлятини, а також із туш або частин худої баранини та козлятини, на установках періодичної та безперервної дії
КОСТНЫЙ ОСТАТОК - Продукт, получаемый при механическом отделении мякотных тканей от кости после ручной обвалки говядины, свинины, баранины и козлятины, а также с туш или частей тощей баранины и козлятины, на установках периодического и непрерывного действия).
Референси:"Костный остаток або КОСТНЫЙ ОСТАТОК" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Костный остаток? "Костный остаток" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Костный остаток" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Костный остаток відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |