Крупи |
👉 Визначення: |
Крупи (або Крупа) - Харчовий продукт, одержаний під час перероблення круп'яного зерна, в якому сконцентровані корисні поживні речовини, що добре засвоюються. Крупа - это Пищевой продукт, полученный при переработке крупяного зерна, в котором сконцентрированы легкоусвояемые полезные питательные вещества. Англійською термін перекладається, як 'Peeled barley% pearl barley'. Референси:"Крупи або Крупа (англ.: Peeled barley% pearl barley)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крупи? "Крупи" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Крупи" англійською буде Peeled barley% pearl barley.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крупи" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крупи відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Крупи перекладається, як 'Peeled barley% pearl barley'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |