Остывшее мясо

👉 Визначення:

Остывшее мясо (або ОСТЫВШЕЕ МЯСО) - М'ясо, температура якого в товщі м'язів стегна не перевищує 12 оС ОСТЫВШЕЕ МЯСО - Мясо, температура которого в толще мышц бедра не выше 12 оС.

Референси:

"Остывшее мясо або ОСТЫВШЕЕ МЯСО" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: м'ясо, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ОСТЫВШЕЕ МЯСО. Довжина тлумачення терміну: 151 символів.
 › 
Просмотров: 404 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Остывшее мясо?

"Остывшее мясо" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Остывшее мясо" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Остывшее мясо відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: м'ясо, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ОСТЫВШЕЕ МЯСО.

У "словнику будівельника" є такий термін: Специфікація обладнання, виробів і матеріалів
текстовий проектний документ, що визначає склад обладнання, виробів і матеріалів, і при¬значений для комплектування, підготовки і здійснення будівництва.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: