Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном

👉 Визначення:

Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном (або ПЕРЕРАБОТКА НЕПИЩЕВОГО СЫРЬЯ С ОБЕЗЖИРИВАНИЕМ ВОДОЙ ИЛИ БУЛЬОНОМ) - Переробляння сировини з додаванням води (після розварювання та стерилізації у вакуумному котлі) і знежирюванням зливом жиру та бульйону ПЕРЕРАБОТКА НЕПИЩЕВОГО СЫРЬЯ С ОБЕЗЖИРИВАНИЕМ ВОДОЙ ИЛИ БУЛЬОНОМ - Переработка сырья с добавлением воды (после разварки и стерилизации в вакуумном котле) и обезжириванием сливом жира и бульона).

Референси:

"Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном або ПЕРЕРАБОТКА НЕПИЩЕВОГО СЫРЬЯ С ОБЕЗЖИРИВАНИЕМ ВОДОЙ ИЛИ БУЛЬОНОМ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, переробляння, ПЕРЕРАБОТКА НЕПИЩЕВОГО СЫРЬЯ С ОБЕЗ. Довжина тлумачення терміну: 339 символів.
 › 
Просмотров: 390 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном?

"Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Переработка непищевого сырья с обезжириванием водой или бульоном відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, переробляння, ПЕРЕРАБОТКА НЕПИЩЕВОГО СЫРЬЯ С ОБЕЗ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Будинок одноквартирний сільський
одноквартирний житловий будинок, розташований на земельній ділянці у сільській місцевості разом зі спорудами господарського призначення, садом і городом.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: