А [389]
Б [340]
В [887]
Г [418]
Д [475]
Е [256]
Є [13]
Ж [46]
З [659]
І [169]
К [1025]
Л [219]
М [535]
Н [453]
О [537]
П [1499]
Р [581]
С [978]
Т [577]
У [153]
Ф [235]
Х [94]
Ц [74]
Ч [108]
Ш [188]
Щ [39]
Ю [42]
Я [36]

 › 

термін Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)

Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) (або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)) - Сполучальна тканина з залишками жиру після його витоплювання із жиру - сирцю ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ) - Соединительная ткань с остатками жира после его вытопки из жира-сырца.

Термін "Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ
Літера: П | Просмотров: 7 | Добавил: admin | Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, сполучальна, ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ) | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 18:20
Дополнительная информация: