Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)

👉 Визначення:

Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) (або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)) - Сполучальна тканина з залишками жиру після його витоплювання із жиру - сирцю ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ) - Соединительная ткань с остатками жира после его вытопки из жира-сырца.

Референси:

"Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, сполучальна, ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ). Довжина тлумачення терміну: 194 символів.
 › 
Просмотров: 252 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)?

"Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, сполучальна, ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ).

У "словнику будівельника" є такий термін: Ескізні креслення
документ, що визначає вихідну конструкцію нетипового виробу, містить спрощене зображення, основні параметри та технічні вимоги до виробу в обсязі вихідних даних (завдання), які нео...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: