А [736]
Б [649]
В [1640]
Г [723]
Д [947]
Е [524]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1942]
Л [486]
М [982]
Н [976]
О [958]
П [2755]
Р [1113]
С [1899]
Т [1164]
У [310]
Ф [588]
Х [212]
Ц [161]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

Тлумачний Словник термінів
 › 

термін Пищевая шквара (нд выжарки, отопки)

Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) (або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)) - Сполучальна тканина з залишками жиру після його витоплювання із жиру - сирцю ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ) - Соединительная ткань с остатками жира после его вытопки из жира-сырца.

Ця фраза "Пищевая шквара (нд выжарки, отопки) або ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, сполучальна, ПИЩЕВАЯ ШКВАРА (НД ВЫЖАРКИ, ОТОПКИ)
Літера: П | Просмотров: 9 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте схожі будівельні терміни ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:
Фраза внесена , время добавления: 18:20
Дополнительная информация: