Подкожный жир (нд полив)

👉 Визначення:

Подкожный жир (нд полив) (або ПОДКОЖНЫЙ ЖИР (НД ПОЛИВ)) - Жир, що вкриває зовнішню поверхню туші великої рогатої худоби, овець та кіз ПОДКОЖНЫЙ ЖИР (НД ПОЛИВ) - Жир, покрывающий наружную поверхность туши крупного рогатого скота, овец и коз.

Референси:

"Подкожный жир (нд полив) або ПОДКОЖНЫЙ ЖИР (НД ПОЛИВ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: жир, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДКОЖНЫЙ ЖИР (НД ПОЛИВ). Довжина тлумачення терміну: 191 символів.
 › 
Просмотров: 428 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Подкожный жир (нд полив)?

"Подкожный жир (нд полив)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подкожный жир (нд полив)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Подкожный жир (нд полив) відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: жир, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДКОЖНЫЙ ЖИР (НД ПОЛИВ).

У "словнику будівельника" є такий термін: Фундамент
частина будівлі чи споруди, переважно підземна, яка сприймає навантаження від споруди і передає їх на основу, складену ґр...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: