А [364]
Б [306]
В [821]
Г [368]
Д [449]
Е [233]
Є [11]
Ж [46]
З [615]
І [149]
К [953]
Л [182]
М [478]
Н [410]
О [475]
П [1400]
Р [534]
С [908]
Т [533]
У [139]
Ф [209]
Х [84]
Ц [69]
Ч [92]
Ш [175]
Щ [38]
Ю [44]
Я [33]

 › 

термін Предмет сервування

Предмет сервування (або ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ) - Порцеляновий, фаянсовий, кришталевий, скляний та інші види посуду, металеві основні та допоміжні столові набори, серветки, квіти та ін.

ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ - Фарфоровая, фаянсовая, хрустальная, стеклянная и другие виды посуды, металлические основные и вспомогательные столовые приборы, салфетки, цветы и др..

Термін "Предмет сервування або ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни
Літера: П | Просмотров: 4 | Добавил: admin | Теги: ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Предмет сервування, відділення, ПРЕДМЕТ СЕРВИРОВКИ | Рейтинг: 0.0/0
Також прогляньте інші будівельні терміни з цього документа:
Фраза внесена , время добавления: 11:08
Дополнительная информация: