Пульпа мясная |
👉 Визначення: |
Пульпа мясная (або ПУЛЬПА МЯСНАЯ) - Кормовий продукт, що його виробляють з нехарчової м'якушевої та кісткової сировини подрібненням та розварюванням під тиском, призначений для годівлі свиней у вигляді білково - жирової добавки до основного раціону
ПУЛЬПА МЯСНАЯ - Кормовой продукт, вырабатываемый из непищевого мякотного и костного сырья измельчением и разваркой под давлением, предназначенный для откорма свиней в виде белково-жировой добавки к основному рациону).
Референси:"Пульпа мясная або ПУЛЬПА МЯСНАЯ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Пульпа мясная? "Пульпа мясная" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пульпа мясная" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Пульпа мясная відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |