Субпродукты (нд сбой)

👉 Визначення:

Субпродукты (нд сбой) (або СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ)) - Внутрішні органи, голови, ноги, хвости, вим'я, м'ясна обрізь, отримані під час переробляння худоби СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ) - Внутренние органы, головы, ноги, хвосты, вымя, мясная обрезь, получаемые при переработке скота.

Референси:

"Субпродукты (нд сбой) або СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: внутрішні, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ). Довжина тлумачення терміну: 227 символів.
 › 
Просмотров: 370 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Субпродукты (нд сбой)?

"Субпродукты (нд сбой)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Субпродукты (нд сбой)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Субпродукты (нд сбой) відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: внутрішні, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, СУБПРОДУКТЫ (НД СБОЙ).

У "словнику будівельника" є такий термін: Господарська споруда
будівля або споруда для здійснення функцій сільського господарства на присадибній ділянці та (або) обслуговування будинку.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: