Вороток

👉 Визначення:

Вороток (або ВОРОТОК) - Ділянка шкури, розташована між головною частиною і чапраком (ДСТУ 2341) ВОРОТОК - Участок шкуры, расположенный между головной частью и чепраком.

Референси:

"Вороток або ВОРОТОК" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ВОРОТОК, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ділянка. Довжина тлумачення терміну: 153 символів.
 › 
Просмотров: 527 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Вороток?

"Вороток" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вороток" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Вороток відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ВОРОТОК, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ділянка.

У "словнику будівельника" є такий термін: Робочий поперечний переріз
Поперечний переріз окремої конструкції при розрахунку на вогнестійкість базується на методі приведеного поперечного перерізу. Робочий переріз отриманий із залишкового попере...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: