Загар мяса

👉 Визначення:

Загар мяса (або ЗАГАР МЯСА) - Зміна якості м'яса внаслідок безмікробного псування, що виникає під час неправильного охолоджування парної туші під впливом тканинних ферментів , характеризується дуже кислим запахом, розм'якшеністю та зміною кольору ЗАГАР МЯСА - Изменение качества мяса вследствие безмикробной порчи, возникающей при неправильном охлаждении парной туши под влиянием тканевых ферментов, характеризующаяся сильно кислым запахом, размягченной консистенцией и изменением цвета).

Референси:

"Загар мяса або ЗАГАР МЯСА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: Зміна, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЗАГАР МЯСА. Довжина тлумачення терміну: 467 символів.
 › 
Просмотров: 275 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-06 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Загар мяса?

"Загар мяса" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Загар мяса" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Загар мяса відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: Зміна, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ЗАГАР МЯСА.

У "словнику будівельника" є такий термін: Армування горизонтального шва кладки
Сталева арматура, попередньо виготовлена для укладання в горизонтальний шов кладки

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: