Копчена риба

👉 Визначення:

Копчена риба (або Копченая рыба) - Продукт, виготовлений з попередньо підсоленої та частково зневодненої риби і оброблений задимленим повітрям певної температури чи коптильними препаратами МІНХ, Вахтоль, ВНІРО.

Копченая рыба - это Продукт, приготовленный из предварительно подсоленной и частично обезвоженной рыбы, подвергнутый обработке при определенной температуре дымовоздушной смесью или коптильными препаратами МИНХ, Вахтоль, ВНИРО.

Референси:

"Копчена риба або Копченая рыба" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: Копченая рыба, продукт, копчена, Копчена риба, дсту 3326-96. Довжина тлумачення терміну: 419 символів.
 › 
Просмотров: 662 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Копчена риба?

"Копчена риба" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Копчена риба" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Копчена риба відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.

Ключові слова сторінки: Копченая рыба, продукт, копчена, Копчена риба, дсту 3326-96.

У "словнику будівельника" є такий термін: Автоматичний регулятор температури повітря в приміщенні
пристрій, призначений для автоматичного підтримання заданої споживачем або оператором температури повітря у приміщенні шляхом регулювання витрати теплоносія/холодоносія в опалюваль...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: