Риба гарячого копчення

👉 Визначення:

Риба гарячого копчення (або Рыба горячего копчения) - Копчена риба, що її обробили в коптильні, де температура перевищує 80 град.С.

Рыба горячего копчения - это Копченая рыба, полученная в результате ее обработки в коптильной среде при температуре свыше 80 град.С.

Англійською термін перекладається, як 'Hot-smoked fish'.

Референси:

"Риба гарячого копчення або Рыба горячего копчения (англ.: Hot-smoked fish)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: Рыба горячего копчения, риба, дсту 3326-96, Риба гарячого копчення, копчена. Довжина тлумачення терміну: 227 символів.
 › 
Просмотров: 783 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Риба гарячого копчення?

"Риба гарячого копчення" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.

❔ Чи є переклад на англійську?

"Риба гарячого копчення" англійською буде Hot-smoked fish.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Риба гарячого копчення" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Риба гарячого копчення відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. На англійську мову Риба гарячого копчення перекладається, як 'Hot-smoked fish'.

Ключові слова сторінки: Рыба горячего копчения, риба, дсту 3326-96, Риба гарячого копчення, копчена.

У "словнику будівельника" є такий термін: Елемент кам'яної кладки
Елемент кладки, що має певну форму і призначений для використання в кам'яних конструкціях

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: