Костный жир

👉 Визначення:

Костный жир (або КОСТНЫЙ ЖИР) - Харчовий жир, що отримують із кісток або кісткового залишку всіх видів худоби КОСТНЫЙ ЖИР - Пищевой жир, получаемый из кости или костного остатка всех видов скота.

Референси:

"Костный жир або КОСТНЫЙ ЖИР" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: КОСТНЫЙ ЖИР, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, харчовий. Довжина тлумачення терміну: 172 символів.
 › 
Просмотров: 441 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Костный жир?

"Костный жир" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Костный жир" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Костный жир відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: КОСТНЫЙ ЖИР, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, харчовий.

У "словнику будівельника" є такий термін: Напружена арматура
Сталевий дріт, прутки або арматурні пасма, що застосовуються в кладці

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: