Кондитерський напівфабрикат |
👉 Визначення: |
Кондитерський напівфабрикат (або КОНДИТЕРСКИЙ ПОЛУФАБРИКАТ) - Продукт, отриманий з окремих видів основної та додаткової сировини, що вимагає подальшого обробляння для перетворення його в готовий кондитерський виріб ( ДСТУ 2633) КОНДИТЕРСКИЙ ПОЛУФАБРИКАТ - Продукт, полученный из отдельных видов основного и дополнительного сырья и нуждающийся в дальнейшей обработке для превращения в готовое кондитерское изделие. Референси:"Кондитерський напівфабрикат або КОНДИТЕРСКИЙ ПОЛУФАБРИКАТ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кондитерський напівфабрикат? "Кондитерський напівфабрикат" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кондитерський напівфабрикат" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кондитерський напівфабрикат відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |