Смаження [ жарення ]

👉 Визначення:

Смаження [ жарення ] (або ЖАРЕНЬЕ) - Теплове кулінарне обробляння продуктів або сировини на жирі [ без жиру ], що дає змогу довести їх до кулінарної готовності за температури, яка забезпечує утворення на їх поверхні специфічної скоринки

ЖАРЕНЬЕ - Тепловая кулинарная обработка продуктов на жире (без жира), которая дает возможность довести их до кулинарной готовности при температуре, обеспечивающей образование на их поверхности специфической корочки.

Референси:

"Смаження [ жарення ] або ЖАРЕНЬЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: Смаження жарення, ЖАРЕНЬЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , теплове. Довжина тлумачення терміну: 432 символів.
 › 
Просмотров: 251 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Смаження [ жарення ]?

"Смаження [ жарення ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Смаження [ жарення ]" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Смаження [ жарення ] відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: Смаження жарення, ЖАРЕНЬЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , теплове.

У "словнику будівельника" є такий термін: Будівельні вироби
елемент будівельної конструкції (колона, ферма, ригель, плита, перекриття, панель стіни, арматурний каркас...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: